Over Maarten

Ik ben Maarten, 44, partner van An, papa van Thor.

Met mooi weer ga ik heel graag fietsen en dan fiets ik vooral langs water of tussen de velden.

Ik reis enorm graag. Ik ben echter absoluut geen strandmens. Je zult me dus eerder in de bergen tegenkomen of tijdens een citytrip.

Ik houd van gezelligheid en tegelijk ben ik ook enorm gesteld op rust.

In mijn vrije tijd luister ik heel vaak naar muziek. Zelf speel ik ook dwarsfluit. Daarnaast lees ik graag: zowel fantasy, misdaad of boeken over mindset.

Maarten Wauters en zijn gezin

Mijn pad van persoonlijke groei

Toen ik een jaar of 10 was, kwam er voor het eerst een computer in huis. Aangezien ik op school veel gepest werd, vluchtte ik in het rationele en heb ik mezelf leren programmeren. Voor mij voelde dat veilig en zo verdween mijn gevoel naar de achtergrond. Toegepaste informatica studeren was dan ook gewoon de meest logische keuze.

Al vrij snel voelde ik mij toch niet zo goed in de ICT sector en begonnen de rugklachten. Daarna volgden een bore-out, hyperventilatie en ten slotte ook een burn-out. In een periode van slechts 4 jaar tijd had mijn lichaam 3x heel duidelijk stop gezegd.

Voor mij was dat het begin van een zoektocht naar mezelf. Een opleiding tot life coach was de eerste stap in een nieuwe richting. In de loop der jaren zijn er nog heel wat extra opleidingen op het vlak van coaching, energetische healing en ten slotte ook hypnose gevolgd.

Onderweg heb ik geleerd welke enorme impact mijn mindset heeft op mijn gezondheid. Ik heb geleerd om te vertrouwen in mezelf en het leven.

Met de juiste tools is iedereen in staat om tot een onwankelbaar vertrouwen in zichzelf en oneindige mogelijkheden te komen. Ik help jou graag op weg.

Maarten Wauters

Wil je mij graag leren kennen?

Boek dan nu een gratis kennismakingsgesprek.