over de methode

Quantum Gratitude

Op deze pagina kom je meer te weten over de werking van deze fantastische methode. Wil je liever meteen ontdekken wat Quantum Gratitude voor jou kan betekenen? Leg dan nu een vrijblijvend gesprek vast.

thank you - dankbaarheid

De werking

Je programmatie veranderen

We zijn allemaal geprogrammeerd. Of we dat nu willen of niet.

Zelf maken we allerlei dingen mee in de loop van ons leven. We krijgen zelfs - onbewust - een deel bagage van onze voorouders mee. Ouders, school, jeugdbewegingen, vrienden, religie, ... zorgen er allemaal voor dat we een deel overtuigingen overnemen en eigen maken. Daarnaast hebben we ook nog eens oordelen van anderen: "Zou je dat wel doen?". Al deze zaken vormen onze programmatie. Ze bepalen welke mogelijkheden we kunnen zien en op deze manier ook welke actie we kunnen ondernemen.

Wanneer deze programmatie je blokkeert, is het dus belangrijk om je programmatie aan te passen.

Hypnose

De snelste manier om je programmatie te veranderen is met hypnose. Wanneer je het onderbewustzijn overtuigt dat het beter is om los te laten, zal dat ook gebeuren. Zo kan je gemakkelijk de lading van emotionele gebeurtenissen uit het verleden verminderen of bijvoorbeeld je zelfvertrouwen versterken.

Na een sessie - onafhankelijk van de gebruikte methode - is het belangrijk dat je in je kracht kunt blijven staan. Het is nodig om je focus op het gewenste resultaat te behouden en te blijven vertrouwen dat jij jouw doel zult bereiken. Het is immers meestal niet zo dat je doel meteen bereikt is zodra je oude ballast hebt losgelaten.

Hoe kan je dat vertrouwen gemakkelijker behouden? 

Het wellicht verrassende antwoord is: dankbaarheid. Wanneer je dankbaarheid kunt voelen voor het reeds bereikt hebben van je doel helpt dat om te blijven vertrouwen. Zelfs al zou er toch nog een moeilijker moment op je pad komen, ben je nog steeds in staat om dankzij het terug oproepen van die dankbaarheid opnieuw je vertrouwen te herstellen.

Het verloop van een sessie

Energetische hypnose helpt je om vlot in hypnose te gaan. Je hoeft geen instructies te volgen of naar een lange inductie te luisteren. Je zit gewoon rustig op een stoel en laat de energie al het werk doen. Je merkt dat je langzaam tot rust komt. Wanneer je beter in balans gebracht bent, worden er vingersignalen vastgelegd. Zo is communicatie met jouw onderbewustzijn mogelijk.

Quantum hypnose brengt jou in contact met je innerlijke weten (alles zit immers reeds vanbinnen) en met het quantum veld van oneindige mogelijkheden. Na het optimaliseren van de energiestromen in je lichaam kom je in contact met een andere versie van jou. In het quantum veld zoeken we een versie van jou die reeds bereikt heeft wat jij wilt bereiken. Zo kan je ervaren wat er mogelijk is wanneer jij in kracht durft te gaan staan. Hypnose zorgt voor een levensechte ervaring. Hierdoor ben je in staat om je dankbaar te voelen: dankbaar voor wat er mogelijk is zodra je kiest om je volle potentieel te benutten.

Deze dankbaarheid helpt jou om blokkades los te laten en datgene te versterken wat je nog nodig hebt. Daarnaast kan deze dankbaarheid ook je innerlijke weten versterken. Innerlijk weten is de ultieme vorm van vertrouwen. Jij weet gewoon 100% zeker dat je in staat bent om je doelen te bereiken.

Wat pakken we aan?

 • vreemde energieën die je meesleurt
 • optimale werking van je chakra's
 • optimale energiestroom door het lichaam
 • blokkades loslaten op alle niveaus
 • heling van je innerlijke kind
 • heling op zielsniveau
 • heling vader- en moederlijn
 • lichaam beter in balans
 • versterken wat je nog nodig hebt
 • dankbaarheid verankeren
 • vertrouwen vanuit innerlijk weten
 • wat jij verder nog nodig hebt
lijst afvinken

Sessies

gratis kennismaking

Een gratis kennismakingsgesprek om te ontdekken hoe ik jou zou kunnen helpen.

telefonisch

video call

30 minuten

zomeractie tot 15/8

Quantum Gratitude sessie

Een Quantum Gratitude sessie van ongeveer 2 uur.

quantum & energetische hypnose

je optimale toekomst ervaren

oude bagage loslaten

nieuwe hulpmiddelen installeren

gevoel van dankbaarheid verankeren

vertrouwen vanuit innerlijk weten

Quantum Gratitude plus

Na de Quantum Gratitude sessie kan je nog een extra sessie volgen om het oproepen van de dankbaarheid extra te oefenen.

1 Quantum Gratitude sessie

extra sessie van 1 uur

dankbaarheid versterken

extra tips zelfhypnose

hulp via whatsapp

Ja, dit is echt wat voor mij.

Laten we dan bekijken wat ik voor jou kan betekenen.